Dermaplaning


Dermaplaning is een behandeling waarbij door middel van een steriel chirurgisch mesje donshaartjes, dode huidcellen en vuil worden verwijderd. Met het mesje worden deze overtolligheden van de huid geschraapt waardoor de huid extra wordt geëxfolieerd.

 

Komen haartjes donkerder terug?

Neen. Absoluut niet. De donshaartjes die verwijderd worden, komen na de behandeling gewoon op dezelfde manier terug. Ook de kleur is nadien nog net hetzelfde. Dit omdat er niets aan de structuur van de haarzakjes verandert. Soms lijkt het alsof ze donkerder terugkomen. Maar dit is dan omdat de soms wat grauwe huid na de behandeling wat bleker wordt. Dit komt omdat de overtollige donsjes en dode huidcellen er voor zorgden dat de huid wat grauw was. Als deze verwijderd worden, gaat de huid automatisch wat lichter, gezonder zijn.

Komen haartjes dikker terug?

Ook hier geldt dat het haarzakje niet aangetast wordt. De haartjes worden namelijk maar aan de oppervlakte “afgesneden”. De structuur blijft dus hetzelfde. 

Soms lijkt het wel zo. Dat komt dan omdat het donshaartje voor de behandeling in een punt uitloopt. Als het donshaartje na de behandeling weer begint te groeien zal dit haartje in eerste instantie met het stompe, afgesneden deel te voorschijn komen. Hierdoor lijkt het dikker. Maar bij het groeien gaat dit weer in diezelfde punt uitlopen. De donshaartjes komen dus niet donkerder en dikker terug, ze komen in net dezelfde structuur terug.

Een betere opname van je producten !

Het verwijderen van de dode huidcellen en donsharen zorgt niet alleen voor egalisatie en verheldering van de huid. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Dit alles geeft de huid weer een glow”.

Ook worden de werkstoffen beter opgenomen. Je producten voor thuisgebruik zullen ook veel beter opgenomen worden door de huid.  


Prijzen

Optioneel bij een skin treatment

17.00

Afzonderlijke behandeling

(inclusief reiniging van 15 min, serum, dagcrème)

35.00