Kalahari : huidverbetering en beleving

Kalahari Skincare is een Phyto-ceutical Product Range en is opgericht na jaren van toegewijd onderzoek door een team van botanische experts en cosmetische wetenschappers. De phyto-effectieve, innovatieve formuleringen bevatten superieure plantaardige oliën en uitzonderlijke Afrikaanse plant extracten die samengesteld zijn met ingrediënten van bekende internationale laboratoria. Kalahari Skincare biedt zichtbare resultaten en is geschikt voor alle huidtypes.

We beginnen met een onderzoek naar jouw huitype om zo een correcte behandeling op te starten met de focus op huidverbetering maar daarnaast creëeren we een totaal welness beleving.

We werken in fases waardoor jouw huid blijft verbeteren tot dat hoogtepunt waarbij jij je goed voelt en jezelf voelt stralen. Zichtbare verbetering na fase 1 al! 

VOORSCHRIFT:

Je start altijd in een PH 1 behandeling, voor een optimaal resultaat is het aan te raden om de producten thuis te gebruiken, hierna ga je door naar een volgende phase om juist op die huidverbetering te werken. Behandelingen worden best 1 x per maand toegepast al dan niet afwisselend met aqua glow / microneedling.