LPG endermologie - het natuurlijk verschil

Cellu M6 Alliance Algemene doeltreffendheid en zichtbare resultaten vanaf 1-3 sessies.


More about...

0 risico. 0 bijwerkingen. Altijd resultaten.

Een schoonheid die bij ons past. NATUURLIJK. GEZOND. DUURZAAM.

LPG endermologie is een behandeling voor natuurlijke celstimulatie, 100% veilig en pijnloos zonder bijwerkingen of nazorg.

LPG stimuleert de doorbloeding, vochtafvoer, natuurlijke vetverbranding en huidversteviging, betere slaap, verminderde stress,...

De gepatenteerde technologie maakt het mogelijk om signalen naar onze cellen te sturen. Het is een intensieve onderhuidse bindweefselmassage.  Door de “rol-techniek” worden vet, cellulite verminderd en wordt de huid steviger en strakker!


"de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren"


Gelaat

Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie

De prroductie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang brengen.

Behandelingszone:

Voorhoofd, rimpelloze blik, wallen en zakjes rond de ogen, mond, dubbele kin, gezichtsovaal, hals, decolleté, handen.

Rimpels opvullen

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

 

STIMULATIE LANGS BUITEN VOOR EEN WERKING LANGS BINNEN

De productie van een nieuw collageen van hoge kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+ 80 %*) maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem te “verhogen”. De synthese van elastine (+ 46 %*) maakt de huid veel soepeler en meer bestand tegen verschillende microspiercontracties, die vaak verantwoordelijk zijn voor de “expressierimpels”.


*Onderzoek Humbert, P. et al.(2015). Klinische interventies in Aging 2015: 10, 1-17.

Naargelang het aantal sessies, wordt de huid zichtbaar steviger en van binnenuit voller. Rimpels en kraaienpootjes worden zichtbaar afgevlakt (87 %*), met behoud van de natuurlijke expressie van het gezicht.

De teint verhelderen

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

 

STIMULATIE LANGS BUITEN VOOR EEN WERKING LANGS BINNEN

Aan het oppervlak wordt de huid in alle zachtheid geëxfolieerd, krijgen de weefsels zuurstof en wordt de microcirculatie herstart voor een egale teint.

Al vanaf de eerste sessie is de huid veel zachter en de teint 2 keer stralender*. De ideale bondgenoot voor een onmiddellijk stralende look voor een avondje uit of een evenement!

Verstevigen

De huid verliest haar stevigheid en verzakt. De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

 

STIMULATIE LANGS BUITEN VOOR EEN WERKING LANGS BINNEN

De natuurlijke productie van de ondersteunende vezels van de huid wordt langs binnen opnieuw geactiveerd: collageen, elastine (+46 %*) en hyaluronzuur (+80 %*) – voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.


*Onderzoek Humbert, P. et al.(2015). Klinische interventies in Aging 2015: 10, 1-17.

De huid is versterkt en steviger (+70 %*) en hervindt haar natuurlijke spanning. De huid wordt geleidelijk steviger. De gezichtsovaal wordt hertekend voor mooiere contouren.

Dubbele kin

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

 

STIMULATIE LANGS BUITEN VOOR EEN WERKING LANGS BINNEN

De stimulatie van de adipocyten (vetcellen) maakt het mogelijk om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren, om terug harmonieuze volumes te krijgen.

Het gezicht wordt zichtbaar verfijnd en krijgt terug harmonieuze volumes.

Welzijn

Ontdek exclusieve verzorgingsprogramma’s voor een ongeëvenaarde efficiëntie en ontspanning.

 

KRIJGEN UW VERMOEIDHEID EN STRESS DE OVERHAND? ONTSPAN, HERADEM EN VERDRIJF ALLE SPANNING
De endermologie®®-Welzijnsverzorgingen laat u en uw spieren volledig ontspannen en helpt u strijden tegen stress. U voelt zich helemaal herboren.

Uw kit voor gezichtsendermologie® bestaat uit lift 20 ( gezicht, de hals, het decolleté en de buste) en lift 10 (oogcontour, lipcontour en de handen). Deze kit is voor u persoonlijk en garandeert een perfecte hygiëne tijdens uw sessies voor gezichtsendermologie®.


Lichaam

Zichtbare resultaten vanaf 3 sessies.

De afvoer van hardnekkige vetten en de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de slankheidsscellen en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid.

Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

 

STIMULATIE LANGS BUITEN VOOR EEN WERKING LANGS BINNEN

De nieuwe gepatenteerde behandelingskop van LPG®combineert de rol en gemotoriseerde klep met een sequentiële aanzuiging, die samen werken om het weefsel diep te stimuleren en te mobiliseren. Deze combinatie zorgt voor een multidimensionale stimulatie om de verschillende fysiologische mechanismen gelijktijdig te reactiveren.

Behandelingszone:

Arm, rug, taille, buik, vetkussentjes op de dijen, billen, dijen, binnenkant van de dijen, knieën, kuiten

Vetten afbreken

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de zones die bestand zijn tegen fysieke inspanning en voedselhygiëne te behandelen en te verfijnen (armen, rug, buik, taille, dijen, ...) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.

Vanaf 3 sessies wordt het silhouet verfijnd en verdwijnen rondingen exact waar men dit wenst (-3,4 cm tailleomtrek!).

Cellulite

Cellulite, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen.

Vanaf 3 sessies worden de vetkussentjes afgevlakt (67 %) en wordt de huid gladder en zachter.

Versteviging

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd... De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

Vanaf 3 sessies wordt de kwaliteit van de huid beter (71 %), wordt ze zichtbaar jonger, veerkrachtiger.

Zware en pijnlijke benen/ zwangerschap

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten... Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren.

De factoren? Langdurig rechtstaan of zitten, voeding die te rijk is aan zout, te strakke kleding of hitte kunnen de goede werking van de bloedsomloop verstoren.

Het gevoel van welzijn is onmiddellijk, al vanaf de 1e sessie. Enkels worden slanker, benen worden lichter en krijgen snel hun natuurlijke welving terug. Deze zowel doeltreffende als aangename drainage van de benen wordt vooral aanbevolen tijdens de zwangerschap.

Welzijn

Ontdek exclusieve verzorgingsprogramma’s voor een ongeëvenaarde efficiëntie en ontspanning.

KRIJGEN UW VERMOEIDHEID EN STRESS DE OVERHAND? ONTSPAN, HERADEMEN EN VERDRIJF ALLE SPANNING
De endermologie®®-Welzijnsverzorgingen laat u en uw spieren volledig ontspannen en helpt u strijden tegen stress. U voelt zich helemaal herboren.

ENDERMOWEAR LPG®
GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

Het endermowear LPG® is exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandelingen.

Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en een ideaal comfort tijdens de behandeling.

Advies & nazorg

- Drink na de behandeling voldoende water of thee

- Probeer 15-30 min te bewegen de eerste 24 uur, kom bv met de fiets naar je afspraak, plan je sport na LPG,...

Contra-indicaties

Kanker, infecties, ontstekingen, nierfalen, het gebruik van zware bloedverdunners, bloedziekten en trombose.
Tijdens de zwangerschap mogen de benen wel behandeld worden maar de buik niet.