Hair and colorbar

BALAYAGE'S & FOILAYAGE'S

De nieuwste trends voor balayage's zijn foilayage's en leggen steeds meer de focus op weinig onderhoud. 

Wanneer je hier een foilayage laat plaatsen is het doel om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bekomen waarbij we geen last hebben van een uitgroei.

Door het combineren van verschillende technieken maken we van jouw haar een exclusief plaatje met een laag onderhoud. Met een foilayage kunnen we ook kleurcorrecties gaan toepassen of een oude balayage omtoveren naar een nieuwe look.

Uiteraard kan je nog steeds kiezen voor de klassieke balayage wanneer je meer blond wilt en minder tot zelfs geen schakering.

EMERGENCY SERVICE - KERATIN

De enige professionele service die ernstig beschadigt haar heelt. Herstelt de integriteit van het haar met verbeterde: kracht, veerkracht, gladheid en glans.

 

Ideaal voor ernstig beschadigt haar veroorzaakt door:

  • CHEMICALIEN: kwalitatief slechte haarkleuringen, blondeer, permanent, relaxers.
  • MILIEUVERONTREINIGINGEN: fijnstof, ozon, smog.
  • UV/INFRAROOD STRALEN: zon, stylingtools.
  • MECHANISCHE STRESS: kammen, borstelen, handdoekdrogen.
  • EXCESSIEVE HITTE/THERMISCHE TRAUMA: stijltangen, krultangen, drogers.

 

Eerste behandeling: 99 euro incl. nabehandeling voor thuis (keratin shampoo en conditioner)

Voor bet beste resultaat en herstel onderhouden om de 6 weken - 30 euro

ULTIMATE HAIR TREATMENT - 30 euro

De enige gepersonaliseerde, herstellende 3-stappen-salonservice. Intensieve haarbehandeling waarbij we de haren sterk voeden met cocktails aangepast op jouw haar. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn (volume, sterkte, vitamine of een samengestelde cocktail). Deze behandeling wordt best om de 6 weken herhaald, het haar houdt de cocktail gedurende 6 weken vast.

 

STAPPEN:

Stap 1: chelating shampoo: verwijderd hard water mineralen, chloor, metaal build-ups en andere vervuilingen van het haar. Effectief, mild en veilig voor het haar.

Stap 2: deep treatment: voedende, diep binnendringende kuur, die het haar weer voorziet van essentiële proteïnen, vocht en mineralen. Brengt herstellende actieve ingredïenten in het haar. 

Stap 2.1: power boosters: 

 -STRENGTH: voor zwak, kwetsbaar, poreus haar. Extra dosis proteïnen en aminozuren om het haar kracht te    geven en om te breken te voorkomen.

-MOISTURE: voor droog, ruw haar dat extra vocht nodig heeft. Een hoge dosis vochtinbrengers, emollients, lipiden en essentiële vetzuren om de souplesse en glans te verbeteren.

-VOLUME: voor fijn, dun haar. Dient krachtige vitaminen en mineralen toe om elk haar te versterken en om volume van binnenuit op te bouwen. Verbetert meteen de natuurlijk stijfheid om het haar op te liften en te ondersteunen.

Stap 3: power protector: deze laatste stap verzegelt effectief de voedingsstoffen binnen in het haar, brengt de ph weer in balans. Beschermt tegen schadelijke elementen zoals hitte, chemicaliën, mechanische belasting en vervuiling. Thermische bescherming tot 250°C.